Back to top

A punt d'acabar el projecte del Camí de Ronda de Salou

S'inicien les obres de rehabilitació del carrer de la Forquera, que suposaran el principi de la fi de les obres del Camí de Ronda de Salou

Des de Cambrils fins a La Pineda, el Camí de Ronda de Salou recorrerà tot el municipi passant pels paratges més emblemàtics. Les obres del carrer de la Forquera retornaran l'espai als vianants ampliant la vorera en 2,5 metres, fent més accessible el camí fins a la platja.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que en aquell carrer "la vorera era pràcticament inexistent" i era difícil accedir, "encara més si es volia accedir amb un carretó o amb cadira de rodes". Les obres permetran "millorar la qualitat de vida de les persones i facilitar l'accés a la platja".

Les obres finalitzaran a principis de juliol, i es rehabilitarà l'espai fins al carrer del Reguerot, on l'ajuntament ha actuat en 6 quilòmetres del litoral. La resta de camí és propietat de l'Autoritat Portuària de Tarragona i s'hi actuarà posteriorment.

La intervenció al camí de ronda de Salou suposa la recuperació del paisatge litoral del municipi, creant així una nova atracció turística per als visitants, més enllà de la temporada d'estiu.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades