Back to top

Punt final als actes del 400 aniversari del Gremi de la Construcció

El Teatre Bartrina acollirà el darrer esdeveniment: un concert solidari per recaptar fons per la Càtedra de Dolor Infantil de la URV.

El 4 de desembre és el dia escollit per celebrar el concert de comiat dels 400 anys del Gremi de la Construcció del Baix Camp. Una efemèride que s'ha anat celebrant al llarg de tot l'any, amb actes com el concurs de paletes i diverses exposicions. El concert, a càrrec de Aupa Springs, tindrà lloc al Teatre Bartrina i serà una oportunitat única per donar suport a una d'aquelles grans iniciatives que hi ha a la ciutat i que sovint no es reconeixen prou. 

Els beneficis del concert aniran íntegrament a la Càtedra de Dolor Infantil de la URV. El seu director, el doctor Jordi Miró, ha destacat aquest dimecres que "es tracta d'un servei pràcticament únic, que tenim a l'Hospital Sant Joan, i que no s'utilitza perquè no es coneix". D'aquí que aquest acte vulgui també ser una reivindicació del talent local i de les seves potencialitats. 

Es tracta d'una càtedra de la universitat que compta amb un grup multidisciplinari de professionals preocupats per millorar la qualitat de vida dels nens, adolescents i adults joves amb dolor. Els seus camps abasten, entre altres, la investigació, la docència, el tractament, les noves tecnologies i també la comunicació. La unitat té una important xarxa d'investigadors d'arreu del món que són referència d'aquest àmbit. 

Suport de la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç ha acollit aquest dimecres la presentació d'aquest acte. El seu president, Jordi Just, ha assegurat que "com a ens cameral que donem empara a tots els gremis del territori, felicitem el Gremi de la Construcció". De fet, la Cambra col·labora en l'organització del concert. 

Paraules clau:

Notícies relacionades