Back to top

Punt final a la 41a Olimpíada Escolar

La baixada de la bandera olímpica i l'apagada de la flama han estat els darrers actes de l'esdeveniment.

El CN Reus Ploms ha acollit la cerimònia de cloenda de la 41a Olimpíada Escolar. Durant l'acte s'ha fet el lliurament de les medalles de l'Olimpíada Cultural a les escoles Pare Manyanet (medalla d'or i de bronze) i l'Escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs (medalla de plata). 

També s'han lliurat els premis del concurs artístic i literari: Víctor Adamuz del Socratis International School de Salou (or); Martina Reyes del col·legi la Salle de Reus (plata) i Eduardo Medrano també de la Salle de Reus (bronze). Els guanyadors del concurs literari han estat Biel Martín (or); Jan Salvat (plata); Nora Muñoz (bronze), tots tres de l'escola Bonaventura Gran de Riudoms.

La cerimònia ha finalitzat amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l'apagada de la flama del peveter fins a la pròxima edició.

La 41a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus ha aplegat, des del 6 al 24 de març, 46 escoles i 2090 participants del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que han competit en tretze disciplines esportives: hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tenis taula, pàdel i ritmes i balls. En l'Olimpíada Cultural han participat 15 grups classe de 5è curs de primària de vuit centres educatius del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades