Back to top

Punt final a les votacions presencials de l'Imprescindible 2019

El 4 de gener van finalitzar les votacions de l'Imprescindible de l'any a les paradetes dels Mercats de Reus. Encara es pot votar però, a través del web d'Els Imprescindibles
elecció de l'Imprescindible del 2019

Des del 21 de desembre i fins al 4 de gener, els consumidors dels Mercats de Reus han pogut escollir el seu favorit entre la desena de candidats a ser l'Imprescindible d'aquest 2019, en una llista elaborada per Canal Reus TV a partir d'una llista de més de 800 propostes.

El reconeixement social de les entitats

Totes entitats que formen la llista dels deu Imprescindibles de l'any destaquen per la seva acció social sobre el territori i totes elles són tasques que, segons els electors, mereixen un reconeixement especial. En són dos exemples els casos de l'Eva María Jiménez que ha escollit Mas Carandell per "l'ajuda que rep la seva germana des d'aquesta entitat" o de la Maria Antònia Llauradó, que destaca la tasca dels joves de l'Associació Masia Castelló en la restauració del poble abandonat

Aquests i molts d'altres són els motius de molts reusencs per participar en les votacions dels Imprescindibles, que encara es poden fer a través del web d'Els Imprescindibles fins al 12 de gener. A més, la participació té premi: cada votació entra en el sorteig -que es farà el 23 de gener- de dos lots de productes Miró, unes ulleres de l'òptica Free Glasses, dos lots de productes de bellesa de la Perfumeria Júlia, i dues entrades dobles per als Cinemes Axion del Centre Comercial la Fira.

El resultat de les votacions es coneixerà en una gala el dia 25 de gener al Teatre Fortuny, organitzada per Canal Reus amb la col·laboració de Vermuts Miró. Aquests també atorgaran la cinquena edició del premi especial Etiqueta Negra, un guardó que l'any passat es va endur aquesta casa, Canal Reus. 

llista dels 10 imprescindibles del 2019

 

Paraules clau:

Notícies relacionades