Back to top

Pura Vida Animal obre les portes del seu nou local a Reus

Les seves especialitats son: la nutrició natural, l'acupuntura, la fitoteràpia i l'homeopatia.

PURA VIDA ANIMAL, neix d’una necessitat de prevenció de salut i tractament respectuós amb els nostres companys, tractant la causa de la malaltia, utilitzant, entre d’altres, recursos que ells mateixos obtindrien en estat natural, i procurant no danyar l’organisme amb els possibles efectes col·laterals dels medicaments sintètics. Des de Pura Vida Animal dissenyen una estratègia de tractament a mida per a cada pacient i la seva disfunció, sense protocols, per optimitzar els resultats.

També donen servei de passaport, vacunació i microxip, de diagnòstic per imatge, laboratori i cirurgia. Tot i així, les seves especialitats son: la nutrició natural, l'acupuntura, la fitoteràpia i l'homeopatia.També trobareu botiga especialitzada en alimentació natural i productes per als vostres companys ecològics, responsables i respectuosos amb ells i el medi ambient.

Inauguració

Aquest divendres 29 a partir de les 18 h, PURA VIDA ANIMAL obre les portes del seu nou local situat a l'Avinguda Països Catalans, 226 de Reus. Hi haurà càtering a càrrec de HERBIVORE per als animalons de 2 cames i un altre a càrrec de PUROMENU pels animalons de 4 potes!

Paraules clau:

Notícies relacionades