Back to top

Quants pisos turístics hi ha a Reus?

Una web permet consultar el nombre de pisos turístics a qualsevol ciutat europea

La plataforma Airdna permet consultar online el nombre d'establiments turístics de qualsevol ciutat europea en un mapa interactiu que permet descobrir on són i les seves característiques.

Els allotjaments de Reus

Si ens centrem en la ciutat de Reus podem trobar 99 lloguers actius, el que significa que han estat reservats mínim un cop durant l'últim mes. D'aquests, un 82% apareixen a Airbnb, un 14% a Vrbo i un 4% a totes dues aplicacions. El preu mitjà a la ciutat es situa als 76 euros la nit

Altres dades que ens ofereix el mapa són si es tracta d'habitatges sencers o habitacions. A Reus n'hi ha un 73% i un 27% respectivament. A més, podem veure la quantitat d'habitacions de què disposa, la corba de creixement en termes de quantitat d'allotjaments, les característiques dels pisos, les taxes de cancel·lació i el mínim temps d'estada, entre d'altres. 

L'aplicació

AIRBNB

Per accedir al mapa heu d'entrar a aquest enllaç i, un cop dins, cercar la ciutat que més us interessi. Així, podreu comparar les dades d'una gran varietat d'allotjaments de diferents ciutats d'Europa.

Paraules clau:

Notícies relacionades