Quarta victòria consecutiva del Reus

Els de Jordi Garcia s'aferren a la part alta de la classificació i, pendents del partit del Calafell, obren una escletxa de set punts provisional amb els del Baix Penedès.

Partit difícil en una pista complicada, però el Reus de Jordi Garcia està posant la cinquena marxa i continua sumant de tres en tres per quarta setmana consecutiva a l'OK Lliga. A Les Comes d'Igualada només hi havia guanyat el Liceo en tot el curs, prova fefaent del gran repte que tenien els roigs-i-negres.

Com que els ganxets no volien sorpreses han anat per feina. Al minut 3, els àrbitres han ensenyat la blava a Tety Vives per enganxar l'estic al patí de Marc Julià. L'olotí ha pogut avançar els reusencs des de la directa, però Guillem Torrents ho ha evitat. Amb la superioritat, un xut llunyà i centrat de Sergi Aragonès ha estrenat el marcador (0-1).

Poc després, una bola penjada d'Aragonès a David Gelmà ha acabat amb gol del 96 reusenc (0-2). El Reus controlava el partit, i ha tingut la sentència abans del descans, però Compagno no ha anotat la directa. Amb la superioritat, David Gelmà ha vist la blava i Roger Bars ha marcat des de la directa (1-2) després de repetir-la perquè, suposadament, Càndid Ballart s'ha mogut.

Empata l'Igualada

El moment més complicat del partit pel Reus ha arribat a la segona part, quan Gerard Riba ha aprofitat la desena dels roigs-i-negres per empatar (2-2). En el tram final de partit, una bola recuperada per Compagno ha provocat un contraatac conduït per Rojas i Aragonès, que ha assistit al xilè per fer el tercer (2-3). Quan faltaven menys de dos minuts pel final, Marc Julià ha aprofitat la desena de l'Igualada per fer el quart i definitiu gol (2-4).

El Reus ha aconseguit tres punts de valor a Igualada que li permeten continuar amb la bona dinàmica a la competició domèstica. El pròxim repte dels de Jordi Garcia serà dissabte vinent al Palau d'Esports contra el Sant Cugat (21 h).