Back to top

Quatre anys de la fallida de la Cooperativa de l'Aleixar

Un cop aixecat el secret de sumari i a l'espera del judici que investiga la desaparició de 4 milions i mig d'euros, el procés de recuperació de diners continua.

Quatre anys després de la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa de l'Aleixar, els afectats continuen demanant justícia. Un cop aixecat el secret de sumari i a l'espera del judici que investiga la desaparició de 4 milions i mig d'euros, el procés de recuperació de diners continua.

D'una banda, s'han recuperat gairebé la meitat dels crèdits que s'havien atorgat a socis de la cooperativa, uns 240.000 euros de 600.000. D'altra banda, l'informe demanat per la Cooperativa a un auditor extern ha aconseguit demostrar que l'exdirectora s'hauria apropiat de prop de 2 milions d'euros.

Amb aquest informe el jutge dona per tancada la fase d'instrucció, però les parts afectades han presentat al·legacions perquè asseguren que hi ha moltes més coses que poden esbrinar i més diners a trobar de la gestió que hauria fet l'antiga directora de la cooperativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades