Back to top

Quatre cuiners professionals seran els ambaixadors de Vermut de Reus

La nova campanya promocional vol consolidar el vermut com un producte reusenc de qualitat

Quatre cuiners catalans seran els ambaixadors de la nova campanya de promoció del Vermut de Reus. Aquesta campanya, que té l'objectiu de posar en valor el vermut reusenc a l'abast nacional, compta amb la col·laboració dels cuiners germans Torres, Pep Moreno i Ferran Cerro. 

Promocionar el vermut com un producte reusenc de qualitat

Els ambaixadors són els germans Torres; el cuiner Pep Moreno, del restaurant Deliranto a Salou, i el cuiner Ferran Cerro, del restaurant Ferran Cerro a Reus. Es tracta de quatre professionals distingits en el sector de la gastronomia i que compten amb diversos reconeixements en l'àmbit nacional.

És una col·laboració d'un any per treballar a favor del vermut i per posicionar-lo com a un producte gastronòmic de qualitat i vinculat a la ciutat de Reus. També es vol donar visibilitat als vuit vermuts reusencs: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

La campanya comptarà amb la gravació d'un espot publicitari amb la participació dels quatre cuiners localitzat en els espais emblemàtics de la ciutat per seguir el procés d'elaboració del vermut. Els professionals també gravaran tres showcookings amb receptes creades especialment per a l'ocasió i amb el vermut de Reus com a ingredient. 

Paraules clau:

Notícies relacionades