Back to top

Quatre instituts de Reus dansen al Teatre Bartrina amb 'Mapadeball'

Els alumnes han pujat a l'escenari per representar les coreografies i moviments que han estat practicant des de principis d'any.

Després de quasi 4 mesos d'assajos, els alumnes de l'Institut Gaudí, el Gabriel Ferrater, el Baix Camp i el Col•legi Francès de Reus han entrat al Teatre Bartrina amb ganes de mostrar la feina feta. Una coreografia plena de moviment creada pel ballarí Joâo Lima i treballada als centres amb l'ajuda de la formadora local Ció Borràs.

Projecte 'Mapadeball'

El 'Mapadeball' és una reformaulació del projecte pedagògic Tots Dansen que ja fa anys que es fa a la ciutat. L'objectiu però segueix sent el mateix: introduir la dansa contemporània als joves. La formadora local Ció Borràs comenta que el projecte és una eina per socialitzar i cohesionar el grup. A més, detalla que es perden vergonyes i timideses. 

El resultat final, el juny

A causa de la covid, el projecte s'ha hagut de readaptar. En aquest sentit, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, s'han enregistrat les diferents coreografies dels alumnes així com els seus assajos i tot el procés formatiu. El vídeo final es podrà veure públicament al Teatre Bartrina durant el mes de juny.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades