Back to top

Quatre intoxicats i desenes d'evacuats en un incendi a Reus

Dels quatre intoxicats per inhalació de fum, tres han estat traslladats a l'Hospital Sant Joan. Un d'ells és un nen de quatre anys.
incendi

Al voltant de la mitjanit s'ha iniciat un incendi al número 5 del carrer Wad-Ras, al barri d'Horts de Simó. La cuina i una de les habitacions d'un dels habitatges, per causes que encara s'estan investigant, han calcinat totalment. Fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets, així com agents de la Guàrdia Urbana i diverses ambulàncies del SEM. 

Vídeo: Juan Manuel Fernández

El foc ha provocat que quatre persones hagin resultat intoxicades per inhalació de fum. Un dels ferits és un nen de 4 anys que, juntament amb dos dels altres afectats, ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. El quart ha estat atès en el mateix lloc dels fets pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

La Guàrdia Urbana ha activat el dispositiu de prevenció i ha evacuat una quarantena de persones que es trobaven en els pisos del mateix edifici. 

Al cap de poc més d'una hora, els bombers han pogut apagar les flames i han iniciat les tasques de ventilació del bloc afectat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades