Back to top

El Quatre Molins de Cornudella aconsegueix l'estrella Michelin

El restaurant, ubicat a Cornudella del Montsant, està dirigit pel jove xef Rafel Muria, que acompleix d'aquesta manera un dels seus somnis.

L'amor per la cuina té premi. La gastronomia és un dels àmbits més injustos, sovint, perquè la subjectivitat marca des de l'èxit a la sala fins als premis i guardons. Però l'amor per la cuina, en la gran majoria de casos, té premi. 

I aquest és el somni que han realitzat aquest dilluns els responsables del restaurant Quatre Molins de Cornudella del Montsant, que han entrat a l'Olimp de la restauració aconseguint la seva primera estrella michelin. 

El Quatre Molins és un restaurant dirigit pel xef Rafel Muria que busca jugar amb els conceptes de la cuina contemporània sense perdre de vista l'essència de la terra, el paisatge i el patrimoni natural. Muria, de fet, és hereu dels valors de la seva família, els responsables de la coneguda marca Mel Muria d'El Perelló. 

Amb el Quatre Molins de Cornudella del Montsant també han aconseguit una estrella michelin l'Atempo, de Jordi Cruz, al Gironès i l'Aliança 1919 de la Selva, que la recupera després de perdre-la el 2014. 

Paraules clau:

Notícies relacionades