Back to top

Quatre nous restaurants de Tarragona amb Sols Repsol

Els xefs Pep Moreno, Moha Quach, Vicent Guimerà i Ana Ruiz reben els Sols Repsol com a reconeixement per la seva feina.

Els xefs Pep Moreno, de Restaurant Deliranto, Moha Quach, d'El Terrat Tarragona, Vicent Guimerà, de l'Antic Molí d'Ulldecona i Ana Ruiz, de l'AQ, se sumen enguany al Consell d'Experts de la Federació d'Associacions d'Hostaleria de Tarragona. Durant l'acte d'aquest dilluns s'ha parlat de la conciliació entre la vida professional i personal en el sector.

"Crec que els nous empresaris de la restauració cada vegada més busquen retenir el talent, cuidar les persones, i que aquestes persones puguin trobar l'equilibri familiar i personal", explica el president de l'AEHT, Francesc Pintado. El xef Pep Moreno considera que el que es necessita és una major "estabilitat" tots els dies. "Els dimecres a la nit són durs, això no és Barcelona", conclou.

aeht

La jaqueta de les olives

El responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol, Josep Bertran, i el president de l'AEHT, Francesc Pintado, els han fet entrega de la jaqueta de cuina de la federació, coneguda com a jaqueta de les olives. L'objectiu dels guardons és enfortir l'hostaleria i el seu vincle amb el territori.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades