Back to top

Quatre propostes d'artistes joves i emergents arriben a Reus amb els concerts de Fil Musical

La quarta edició de Fil Musical aposta per quatre concerts d'artistes joves que es dediquen a la música fusió, la urbana i el pop. Els espectacles es celebraran als jardins de La Palma, amb 200 persones d'aforament màxim i inscripció prèvia.

​El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria de Cultura i l'associació cultural Anima't han anunciat la quarta d'edició del cicle de concerts Fil Musical al Jardí de la Casa Rull de Reus

En aquesta edició actuaran quatre artistes joves i de gèneres diversos: Da Souza, Carlota Flâneur, Sofía Gabanna i Mabel Flores. Els concerts es realitzaran els dijous 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 9 de la nit a la Casa Rull, als jardins de La Palma. L'aforament màxim és de 200 persones i la reserva d'entrades es pot fer a partir d'aquest dilluns.

Entrades pels concerts Fil Musical 2021

Da Souza és el grup de pop-rock de Mallorca que encetarà Fil Musical el 8 de juliol. Ara mateix l'agrupació està de gira i serà la primera vegada que toqui al Camp de Tarragona. L'oferta musical d'aquesta quarta edició del cicle de concerts també inclourà el pop melòdic de l'artista Carlota Flâneur, el rap i hip-hop de Sofía Gabanna i la música fusió de Mabel Flores.

 

L'entrada és gratuïta i el concerts estan pensats pel públic d'entre els 16 i els 30 anys.

 

La programació

DA SOUZA - El grup pop-rock de la Palma tocarà el dijous 8 de juliol a les 21h a La Palma, Reus. Els integrants de l'agruapció són Lluís Cabot, Àngel Garau, Biel Stela, Xavier Hernàndez i Guillem Portell. L’any passat van presentar Salsa agredolça: un recull de cançons i d’històries, que han completat enguany amb la publicació de l’EP Boleros.

Foto grup Da Souza

 

CARLOTA FLÂNEUR - L'artista barcelonina de pop melòdic tocarà el dijous 15 de juliol a les 21h a La Palma, Reus. Aquesta artista ha treballat amb el violí, guitarra i també només a través de la veu.

Carlota Flâneur

 

SOFÍA GABANNA -  L'artista de rap d'orígen argentí tocarà a La Palma el dijous 22 de juliol a les 21h. Les seves influències musicals són variades: clàssic, rock argentí, flamenc, blues, jazz, hip hop...

Sofia Gabanna

 

 

MABEL FLORES - L'artista de música fusió de Terrassa tocarà el 29 de juliol a les 21h a La Palma, Reus. La cantautora Mabel Flores publica Mujer incendio com a carta de presentació del seu segon àlbum, Meraki (Kasba Music, 2021).

Mabel Flores

 

Paraules clau:

Notícies relacionades