Quatre restaurants del Baix Camp, recomanats a la Guia MICHELIN 2023
Imatge: Ferran Cerro Restaurant
Aquest dijous s'han lliurat els distintius “Restaurant Recomanat Guia MICHELIN 2023” a onze establiments de la província de Tarragona en un esdeveniment celebrat al Museu Marítim de Barcelona.
Per primera vegada, els Restaurants Recomanats a la Guia MICHELIN recullen aquest reconeixement en un esdeveniment públic, que ha comptat amb la participació de Carme Ruscadella, xef i divulgadora gastronòmica; Luis Valls, xef del restaurant El Poblet (València); Irene Gutiérrez, xef del restaurant SUMAQ (Palma de Mallorca) entre altres.
Els onze restaurants tarragonins, juntament amb la resta de 236 que han rebut els seus distintius a Barcelona, s'uneixen als 483 que han rebut aquesta distinció als esdeveniments celebrats a Màlaga, Madrid i la Corunya, procedents d'altres regions. Els quatre establiments del Baix Camp que han rebut la distinció revaliden la seva presència a la guia.
La Placa Michelin identifica els restaurants a peu de carrer i la distinció dels quals reconeix una cuina de qualitat de la mà d'un xef. Aquest esdeveniment suposa una plataforma de reconeixement de la importància d'aquests restaurants a les seves ciutats i municipis respectius

Restaurants de la província de Tarragona
Baix Camp
- El Celler de L'Arbocet (Riudoms)
- Bresca (Cambrils)
- Ferran Cerro (Reus)
- Miramar (Cambrils)
Tarragonès
- Barquet Tarragona (Tarragona)
- El Terrat (Tarragona)
- La Morera de Pablo & Ester (Salou)
- Bruixes de Burriac (Altafulla)
- La Boella (La Canonja)
Baix Ebre
- La Llotja (L'Ametlla de Mar)
Conca de Barberà
- Cal Travé (Solivella)