Back to top

Quatre restaurants del Baix Camp, recomanats a la Guia MICHELIN 2023

En total onze establiments de la província de Tarragona han rebut els distintius “Restaurant Recomanat Guia MICHELIN 2023”

Imatge: Ferran Cerro Restaurant

Aquest dijous s'han lliurat els distintius “Restaurant Recomanat Guia MICHELIN 2023” a onze establiments de la província de Tarragona en un esdeveniment celebrat al Museu Marítim de Barcelona.

Per primera vegada, els Restaurants Recomanats a la Guia MICHELIN recullen aquest reconeixement en un esdeveniment públic, que ha comptat amb la participació de Carme Ruscadella, xef i divulgadora gastronòmica; Luis Valls, xef del restaurant El Poblet (València); Irene Gutiérrez, xef del restaurant SUMAQ (Palma de Mallorca) entre altres.

Els onze restaurants tarragonins, juntament amb la resta de 236 que han rebut els seus distintius a Barcelona, s'uneixen als 483 que han rebut aquesta distinció als esdeveniments celebrats a Màlaga, Madrid i la Corunya, procedents d'altres regions. Els quatre establiments del Baix Camp que han rebut la distinció revaliden la seva presència a la guia.

La Placa Michelin identifica els restaurants a peu de carrer i la distinció dels quals reconeix una cuina de qualitat de la mà d'un xef. Aquest esdeveniment suposa una plataforma de reconeixement de la importància d'aquests restaurants a les seves ciutats i municipis respectius

restaurants Guia MICHELIN restauració

Restaurants de la província de Tarragona

Baix Camp

  • El Celler de L'Arbocet (Riudoms) 
  • Bresca (Cambrils)  
  • Ferran Cerro (Reus)  
  • Miramar (Cambrils)

Tarragonès

  • Barquet Tarragona (Tarragona)  
  • El Terrat (Tarragona)  
  • La Morera de Pablo & Ester (Salou)
  • Bruixes de Burriac (Altafulla) 
  • La Boella (La Canonja)    

Baix Ebre

  • La Llotja (L'Ametlla de Mar)

Conca de Barberà

  • Cal Travé (Solivella)  

Paraules clau:

Notícies relacionades