Back to top

Quatre reusencs correran un ral·li solidari pel desert del Marroc

Es diuen Sergi Llussà, Marc Conca, Xavi Dalmau i Pol Benabarre. Aquests quatre universitaris correran el proper febrer un ral·li del nord al sud de Marroc amb un cotxe de més de 20 anys. L'objectiu d'aquesta cursa és lliurar 30 kg de material solidari als pobles del desert.
Projecte UNIRAID

9 dies pel Marroc, des de Tànger fins a Marrakech i passant pel desert d'Erg Chebbi. Aquest és el repte a què s'enfronten el Marc Conca, el Sergi Llussà, el Xavi Dalmau i el Pol Benabarre. Aquests quatre estudiants d'enginyeria mecànica participaran el proper febrer en un ral·li solidari destinats a joves d'entre 18 a 28 anys. El Sergi i el Marc correran en un Seat Ibiza de l'any 1992 i el Xavi i el Pol en un Peugeot 106 del 1997. Més enllà de guanyar la cursa, l'objectiu de la iniciativa és repartir material solidari pels pobles africans.

El Sergi ha explicat que "l'objectiu és portar el màxim de material solidari. El mínim és 30 kg per cotxe. Tenim una ruta marcada per l'organització en la qual nosaltres hem d'anar deixant el material que nosaltres creiem a cada escola i població que trobem pel recorregut".

L'aventura comença a Reus. El repte que afronten no consisteix només en superar les 7 etapes de l'itinerari d'UNIRAID, sinó que també ho és trobar els patrocinadors i els recursos necessaris per habilitar el cotxe per a la cursa.

El Xavi ha dit que "un cop vam trobar els cotxe, vam fer una inversió per comprar-lo i després ja vam començar a buscar patrocinadors, pagar la inscripció i preparar el cotxe".

El Marc ha aclarit que "s'ha de presentar el cotxe de la manera més agradable possible perquè als patrocinadors els agradi i creguin que és una oportunitat per la seva empresa per fer-se veure i donar-se a conèixer".

Queden més de sis mesos per la cita automobilística i encara resta molta feina per fer, però els quatre pilots esperen amb il·lusió l'arribada d'aquesta experiència.

El Pol ha confessat que "jo sincerament espero sobretot conèixer i portar-me bé amb els meus companys, aprendre a conviure amb desconeguts al desert i sobretot donar material solidari a les persones dels pobles".

El 23 de febrer s'inicia aquesta aventura solidària en la qual els quatre joves hauran d'aconseguir salvar diferents proves d'estratègia i habilitat i, el que és més complicat, superar els obstacles que els posi el desert del Marroc.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades