Back to top

Que l'aturada no freni el ritme reusenc

El partit de diumenge entre els igualadins i els reusencs arriba després que els roigs-i-negres no juguessin la setmana passada. Els ganxets esperen que aquesta aturada no els hi freni el ritme.

Igualada serà la seu del partit del Reus Deportiu Miró després de l'ajornament de l'encontre davant del Lleida Llista que s'havia de disputar al Palau d'Esports la setmana passada. Les suspensions dels partits estaven lluny del Baix Camp, però l'ombra dels ajornaments, ja sobrevola amb més força.

Els homes de Jordi Garcia es trobaran un rival que fa tres jornades que no competeix, motiu pel qual, els ganxets creuen que el partit serà una incògnita.

hoquei

Similituds amb el Vic

El Reus es troba en una situació similar a la de fa dues setmanes en el duel contra el Vic: partit fora de casa contra un rival que encara no ha sumat cap punt a l'OK Lliga, tot i que en aquest cas, els de l'Anoia només han jugat tres dels sis partits de la competició domèstica.

Els roigs-i-negres no volen que l'aturada freni el seu ritme, i buscaran una nova victòria que els mantindrà en els primers llocs de la classificació. El partit serà diumenge a les 16 h de la tarda, amb l'arbitratge d'Álvaro de la Hera i Germán Sandoval.

oklliga

Paraules clau:

Notícies relacionades