Back to top

Què li passa a la gespa de l'Estadi?

El clima fred que s'ha viscut en les darreres setmanes ha propiciat que la gespa de l'Estadi hagi empitjorat i no estigui en condicions òptimes.

A l'estiu va ser la calor i l'aiguat que va caure en el darrer duel dels Dragons a l'Estadi Municipal, i ara a l'hivern és el fred i les baixes temperatures que arrosseguem en les darreres setmanes. Tot plegat fa que l'estat de la gespa de l'Estadi no sigui l'adequat, i que el Reus Futbol Club Reddis i la Fundació Futbol Base Reus, usuaris de l'equipament, en siguin els principals damnificats.

Fonts municipals expliquen textualment a Canal Reus que s'està "intervenint amb tot el que permet la climatologia actual", però que fins que no arribi el bon temps, "és complicat que la gespa torni a un estat òptim". També detallen que, quan millorin les temperatures, "s'intensificaran les actuacions perquè es recuperi totalment".

D'altra banda, s'ha baixat la càrrega d'ús del camp al mínim possible per no malmetre més la gespa, és a dir, que Reus i Fundació només podran trepitjar l'Estadi per jugar els seus corresponents partits de lliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades