Back to top

Què n'hem d'esperar dels equips de la ciutat aquest 2022?

Un Reus d'hoquei que millorarà respecte a l'inici de curs; un Reddis que no vol pensar en cap ascens; una Fundació que presenta candidatura a la promoció de categoria i el Reus Ganxets Miró que vol començar l'any tal com va acabar el 2021, superant una eliminatòria de l'Europe Cup.

El Reus Deportiu Virginias s'ha plantat al nou any amb opcions de ser cap de sèrie a la Copa del Rei, unes opcions que impliquen sumar els tres punts davant del Voltregà i esperar una ensopegada del Noia aquest cap de setmana. En tot cas, l'entrenador reusenc Jordi Garcia considera que l'equip serà millor a final de curs, justament quan es disputi el play-off de l'OK Lliga. Encara pendents, però, del futur de la nova Lliga Europea.

Tenir opcions d'ascens a final de temporada

En futbol, el Reddis vol tocar de peus a terra i no vol fabular amb el que pot passar d'aquí a uns mesos. L'objectiu és arribar el més amunt possible de la classificació en el darrer tram de la temporada i, llavors sí, veure a què aspiren els ganxets.

Qui no s'amaga d'assegurar que l'objectiu és l'ascens de categoria és la Fundació Futbol Base Reus. Les roig-i-negres volen tancar l'any del seu debut amb una promoció a la Primera Catalana, un ascens que no serà fàcil.

Lluitar per Europa

Per la seva banda, el Reus Ganxets Miró encara el 2022 amb el primer repte europeu: els quarts de final de l'Europe Cup contra el Novi Sad de Sèrbia. A més a més, també vol revertir la mala situació de la lliga regular.

Paraules clau:

Notícies relacionades