Back to top

"Que no ens passi res" dóna el tret de sortida al cicle Paradigmes

La proposta serà a Cal Massó el dijous 10 de febrer. Les places són limitades

La proposta "Que no ens passi res" de Zoraida Rosselló donarà el tret de sortida aquest dijous 10 de febrer al nou cicle de creació contemporània Paradigmes, que es dedicarà enguany, amb motiu de l'Any Ferrater 2022, a Gabriel Ferrater. La posada en escena començarà a les 20:00 h, a Cal Massó. 

"Que no ens passi res" és una acció performativa basada en la intuïció. Com explica la seva directora artística en la presentació del muntatge "un deliri binaural i visual que invoca l'ambient d'una llarga nit, una nit amb voluntat d'eternitat, acompanyada per tots aquells gintònics que recolliren, inspiraren i reflectiren les experiències poètiques de Gabriel Ferrater". 

La fitxa artística del muntatge, a banda de Zoraida Roselló, la directora artística, la completen Adriano Galante, veu i música; Oriol Sauleda, poeta; Cote Forunier, disseny sonor, i Fernando Paniagua de Paz, producció.

Les entrades costen 4 euros i es poden comprar a través d'aquesta pàgina web o físicament a la taquilla del Museu de Reus, al raval de Santa Anna. Les places són limitades.

Paradigmes

El desenvolupament de cada proposta que forma el cicle Paradigmes vindrà de la mà d’artistes del territori i seran posades en escena de petit format i temps limitat. En aquest primer semestre hi intervenen Zoraida Roselló, Gerard Marsal, Georgina Llauradó, Maria Bravo, Francesc Cerro i Iban Beltran.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que l’objectiu d’aquesta nova proposta que es coordina des de ReusCultura és “fomentar el talent, donant suport als creatius del territori; la diversitat creativa, oferint-los un marc per mostrar les seves propostes; la contemporaneïtat, amb noves formes d’expressió artística; la col·laboració, entre artistes i creadors, i finalment, la creació de nous públics”.

Paraules clau:

Notícies relacionades