Back to top

Per què no s'obre l'oficina de correus de la Plaça Llibertat?

Més de nou mesos porten els treballadors de Correus de Reus esperant que s'obri l'oficina de la Plaça Llibertat després de les reformes que s'hi van dur a terme.

Al mes de gener es van acabar les obres de remodelació de l'oficina de correus de la Plaça Llibertat i tot i això, nou mesos després, encara no està en funcionament i treballadors i usuaris han de fer tots els tràmits des de les oficines de la plaça de l'estació i el carrer de Bahia Blanca.

L'obra no passa els requisits tècnics de Bombers

Des del sindicat UGT no entenen per què encara no poden treballar des de la nova oficina i asseguren que els porten donant llargues des que es van acabar les reformes, primer dient que es podrien traslladar "després de les vacances de Nadal" i més endavant que "passades les eleccions al parlament" del passat mes de febrer. Ara, fa escassos dies, s'han assabentat que es tracta de què l'obra no passa els requisits tècnics que ha fet bombers.

L'Ajuntament de Reus ha confirmat a Canal Reus que té tota la documentació necessària per autoritzar la llicència d'obertura menys el document tècnic per part de Bombers. Els treballadors de correus assenyalen que l'obertura els facilitaria molt la feina perquè aquesta disposa de molts més llocs d'atenció al client, millor accés i millors condicions i servei i que molts usuaris es dirigeixen a la Plaça Llibertat pensant-se que ja està oberta i han de fer després molt més desplaçament.

Paraules clau:

Notícies relacionades