Back to top

Què podem fer a la fase 3?

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han despertat aquest dilluns, 8 de juny, en fase 3. Es tracta de l'última fase de la desescalada abans d'arribar a la ja anomenada com a "nova normalitat".
fase 3

Amb l'entrada a la fase 3, les preguntes sobre què podem i què no podem fer, tornen a estar sobre la taula. En qualsevol cas, les principals novetats, les trobem pel que fa a la mobilitat. I és a partir d'aquest dilluns, 8 de juny, estan permesos els desplaçaments a tota la demarcació tarragonina.

Tanmateix, s'amplia l'aforament permès fins ara als diferents establiments i s'eliminen, completament, les franges horàries.

Fase 3

Els canvis de la fase 3

  • Bars i restaurants: Es permet un aforament del 50% sempre que es garanteixi la separació pertinent entre clients. També es podrà consumir a la barra, amb dos metres de distància. Pel que fa a les terrasses, s'amplia l'aforament fins al 75%
  • Centres Comercials: S'aixeca la prohibició d'anar a les zones comuns i recreatives, però només es permetrà un aforament del 40%. També es permetrà incrementar al 50% l'aforament a l'interior dels locals comercials
  • Esdeveniments socials: Les bodes podran tenir fins a 150 invitats a l'aire lliure i 75 en espais tancats. Mai es podrà superar el 75% de l'aforament. les vetlles passen a un màxim de 50 persones a l'aire lliure i 25 en espais tancatsEnterraments i cremacions amb un màxim de 50 persones
  • Hotels i allotjaments turístics: Les zones comuns passen al 50% d'aforament. També poden obrir els establiments d'hostaleria dels hotels. 
  • Cultura: Es poden fer espectacles a l'aire lliure amb un màxim de 800 persones. També es poden obrir sales d'arts escèniques i musicals amb una tercera part de l'aforament.
  • Esport: Es poden fer espectacles i activitats esportives en espais tancats, però amb un aforament limitat: una persona per cada 20 metres quadrats. També a l'aire lliure garantint la separació entre els espectadors. Es pot anar al gimnàs, amb un terç de l'aforament però encara amb els vestuaris tancats. 

fase 3 hostaleria

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades