Back to top

Què seria de Nadal a Reus sense els seus mercadets?

Els mercats de Nadal i l'espectacle de carrer 'Les Nòmades' protagonitzen el segon cap de setmana amb ambient nadalenc a la ciutat.

Artesania, bijuteria, pa, formatges i llonganisses, al Pallol, fins al 5 de gener. Llaminadures, flors de Nadal, decoració de pessebres i torrons, a la plaça del Mercadal, fins al 22 de desembre. Aquesta és part de l’oferta que pot trobar-se aquests dies al centre de la ciutat, amb motiu de les festes de Nadal. Uns mercats nadalencs que, aquest cap de setmana, han tingut una gran acollida per part d’una ciutadania molt il·lusionada amb el, cada cop més proper, Nadal.

Mentre alguns venien per renovar algunes figures del pessebre, per comprar llaminadures i xocolata o pels torrons. D’altres preferien destacar el bon ambient que s’hi respirava i el goig de tornar a veure tanta gent als carrers. Tampoc hi faltaven els que repetien la visita, un any més.

Continuen els espectacles de carrer

D’altra banda, aquest dissabte a la tarda, la ciutat va acollir l’espectacle itinerant de gran format 'Les Nòmades'. Més concretament, dues criatures de grans dimensions provinents de Terres de Fantasia van aterrar a Reus per oferir als seus ciutadans un viatge visual i sonor a través dels 5 continents. El cap de setmana vinent serà el torn de l’espectacle 'Mediterraneus', una proposta inspirada en l’arquitectura modernista de Gaudí i l’art surrealista de Salvador Dalí.

mercat de nadal

Paraules clau:

Notícies relacionades