Back to top

Queixes dels veïns per les obres de la Rambla Jaume I de Cambrils

Unes obres que tenen una durada prevista de 10 mesos i que, per tant, afectaran durant els mesos claus de turisme al municipi: des de setmana santa fins passat l'estiu

Ja han arrencat les obres de remodelació de la Rambla Jaume I de Cambrils, que tenen una durada prevista de deu mesos i que mantindran tancat el pas i la circulació de vehicles per la principal artèria de la zona de Cambrils port.

Unes obres que s'han iniciat 8 dies més tard del previst i han provocat queixes entre veïns i negocis, que, tot i que estan d'acord amb el fet que aquestes obres s'havien de fer tard o d'hora, no ho estan amb les formes. Assenyalen que no hi ha hagut cap mena de planificació i s'ha improvisat i agafat la licitació més econòmica, en comptes de buscar una opció per fases o per sentits, que afectés el menys possible.

Afectaran al turisme del municipi

Asseguren, que en l'any en què es preveu que comenci la recuperació econòmica després de la pandèmia, no s'ha pensat en com afectaran aquestes obres en el turisme del municipi. També ressalten el caos que es generarà, perquè no només s'ha tallat la rambla, sinó també tots els carrers adjacents i, de moment no s'han posat en funcionament els aparcaments dissuasius que els van prometre.

El que més els molesta és que se'ls va avisar només un mes abans de començar-les, i que, tot i que s'han reunit amb l'Ajuntament en una ocasió per fer arribar la seva opinió, afirmen que no s'ha tingut en compte res del que van demanar.

Paraules clau:

Notícies relacionades