Back to top

Queixes per l'incivisme nocturn a la zona del Velòdrom

Sorolls, música, crits i tot plegat fins a altes hores de la matinada. Els veïns denuncien que no obtenen resposta per part de la Guàrdia Urbana.

Veïns de la zona de la plaça Gandi i el Velòdrom de Reus han enviat a Canal Reus diversos enregistraments i vídeos dels sorolls que han d'aguantar cada nit fins a altes hores de la matinada. Les darreres corresponen a la nit del 21 al 22 de juny, al voltant de les tres de la matinada. En aquests audiovisuals se senten crits i música de forma persistent i a un volum considerable.  

Els veïns asseguren que durant el dia han de conviure també amb molt de xivarri per la presència de grups de persones a les zones comunitàries, però que és a la nit quan la cosa es descontrola. Aquests dies, amb la proliferació de petards per la revetlla de Sant Joan, la situació s'ha complicat. Demanen civisme i la comprensió també de les autoritats per tal que es garanteixi el seu descans, ja que quan truquen a la Guàrdia Urbana per denunciar els fets no obtenen resposta.

Paraules clau:

Notícies relacionades