Back to top

Qui són els nous diputats de la demarcació?

Coneix els nous diputats i diputades de la Província de Tarragona sorgits del 10N
diputats 10N

Jordi Salvador i Duch | ERC

JORDI SALVADOR DUCH ERC

Tarragona, 1964. Cap de llista d'ERC. Llicenciat en Geografia i Història a la URV, Diplomat en Professorat d'EGB i doctor en Antropologia Cultura i Social per la URV. Va ser secretari general de la Unió General de Treballadors de Catalunya de les Comarques de Tarragona. Diputat al Congrès dels Diputats per ERC des del 2015.


Norma Pujol i Farré | ERC

Norma Pujol ERC

Flix, 1988. Número 2 a les llistes d'ERC. És diplomada en magisteri d'educació musical per la Universitat de Lleida i postgraduada en gestió i direcció de centres educatius i en educació musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.És mestra de la Generalitat de Catalunya des del 2010.  És directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i regidora a l'Ajuntament de Flix. Diputada al Congrès des de les eleccions del 28 d'abril.


Joan Ruiz i Carbonell | PSC

Joan Ruiz PSC

Tarragoní nascut a València el 1954.Cap de llista del PSC. Professor d'EGB i Llicenciat en Geografia i Història. Ha estat cap de gabinet de l'alcalde de Tarragona, Josep Maria Recasens i Comes, el 1984-1989, del Governador Civil de Tarragona entre 1990 i 1996 i assessor del Grup Socialista de la Diputació de Barcelona. Diputat per la província de Tarragona a les eleccions generals de 2008. 


Sandra Guaita Esteruelas | PSC

sandra guaita

Llicenciada en Biologia per la UB. Doctora en Ciències Experimentals i de la Salut per la UPF.Actualment és investigadora postdoctoral de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i professora associada a la URV.És sòcia del Reus Deportiu. El 1994 va guanyar el premi a la millor esportista a la II Nit de l'Esport del Reus Deportiu.


Ferran Bel i Accensi | JxCAT

Ferran Bel JxCAT

Tortosa,1965. Cap de llista de JxCAT. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, on també ha fet postgrau en hisenda autonòmica i local.Va ser president del Consell Comarcal del Baix Ebre entre 2003 i 2007.Va ser alcalde de Tortosa i senador per Tarragona en la X legislatura i actualment diputat al Congrés dels Diputats en la XI i XII legislatures.


Ismael Cortés Gómez

ismael cortés - ecp

Granada, 1985. Cap de llista d’ECP.Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Granada, doctor en Estudis Intenacionals de Pau i Conflictes per la Universitat Jaume I. Analista polític en àmbit europeu i nacional. És diputat al Congrés dels Diputats a la XIII legislatura, la que es va constituir arran del 28A.

 

 

Paraules clau:

10N

Notícies relacionades