Back to top

Quinze anys d'història bandolera a Alcover

Des de dijous i durant aquest cap de setmana la població d’Alcover ha retrocedit 400 anys per retornar a l’època en què els bandolers atemorien els vilatans.
bandolers

Una cinquantena d’actes i un mercat d’artesania han omplert els carrers del nucli antic en aquesta quinzena edició de la Fira de Bandolers. En total hi han participat uns 120 expositors, i en els dies de màxima afluència, la població ha rebut més de 12 mil visitants. Entre les activitats de la fira s'han inclòs representacions teatrals, cercaviles, trobades de motos o de gegants, un sopar popular i visites guiades.

Les novetats d'enguany han estat una conferència per donar a conèixer els fets històrics que expliquen l'origen del bandolerisme i la recuperació d'unes representacions teatrals breus. Tal com ens diu l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, "hem intentat recuperar els principals esquetxos teatrals que sempre havien tingut més acceptació durant els 15 anys, i els hem introduït enguany, renovats, perquè tota la gent pugui veure l'evolució de la nostra Fira de Bandolers".

Notícies relacionades