Back to top

El Rally Costa Daurada Legends Reus arriba a la seva 7a edició

La setena edició de la prova arriba amb diverses novetats: serà puntuable, per primer cop, a la Copa d'Espanya d'Escuderies, amb l'objectiu de ser al Campionat d'Espanya l'any vinent. A més, el Tecnoparc es convertirà en el centre d'operacions.

Pocs dies després d'acollir el mundial de ral·lis, les carreteres del Baix Camp tornaran a acollir una competició de motor. En aquest cas de vehicles històrics, coneguts com a 'legend', de les dècades dels 90, 80, 70 i fins i tot anteriors.

La setena edició del Rally Costa Daurada Legends Reus, que aspira a ser prova puntuable del campionat d'Espanya el curs vinent, comptarà amb tres categories de competició: velocitat, Regularitat i Regularitat Sport.

La primera segueix el format habitual, amb trams a superar en el mínim temps possible, mentre que les dues de regularitat es basen a seguir al màxim les mitjanes de velocitat estipulades.

La plaça de la Llibertat tornarà a ser l'escenari de les sortides i arribades i els podis finals, i els parcs d'assistència, també com a novetat d'enguany, estaran ubicats al Tecnoparc. La prova comptarà amb un total de 12 trams amb més de 160 quilòmetres cronometrats.

Paraules clau:

Notícies relacionades