Back to top

El Rally dels clàssics passa pel Baix Camp

La cinquena edició del Rally Catalunya Històric s'està disputant aquest divendres i dissabte per diverses carreteres del Camp de Tarragona

Trànsit tallat per al Rally Catalunya Històric. La cinquena edició d'aquesta cursa de vehicles clàssics, fabricats entre 1947 i 1995, s'ha celebrat aquest divendres i dissabte per diverses vies del Camp de Tarragona. Durant aquests dos dies de motor, 81 equips han participat en 2 categories en funció de la seva velocitat màxima, a més de la categoria Legend, només d'exhibició.

Aquesta la segona jornada, la de dissabte, es disputen 8 dels 12 trams de regularitat, diürns i nocturns, en carretera tancada. El viaducte dels Masos de Duesaigües ha estat pràcticament l'arc de sortida del primer tram d'aquesta jornada, que s'ha desplegat des de Salou i arribarà fins a indrets com La Mussara, El Pont d'Armentera o Pontons.

Rally Catalunya Històric 2

El recorregut total del Rally dels clàssics és de 489 quilòmetres, i s'ha fet enguany més compacte per limitar el nombre desplaçaments davant de la situació sanitiària actual. Per primera vegada, aquesta ruta que organitza el RACC puntuarà al Campionat de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades