Back to top

Ramon de la Fuente, nou president del Gremi de Forners de Reus

El propietari de la pastisseria Huguet substituirà l'antic president del gremi, en Joan Cabré, que portava més de 40 anys al càrrec.
Ramon de la Fuente

Ramon de la Fuente de la pastisseria Huguet és el nou president del Gremi de Forners de Reus i Comarques un mes després de la mort del seu antic president, en Joan Cabré. En deu dies es farà l'acte oficial de la nova junta formada pel Xavi Sistaré, en Joan Cabré,  la Marta Castro del Forn de Pa Bo i l'Antoni Anglès del Forn Anglès.

110 anys d'història

Un gremi amb 110 anys d'història que ja compta amb una vintena d'associats al territori. De la Fuente i la nova junta volen engrescar a més forners artesans a formar part del gremi i expliquen que el canvi era necessari per aportar sang nova al sector i modernitzar els nous canals d'interacció amb els clients.

Joan Cabré i Ramon de la Fuente

Un canvi generacional

De la Fuente detalla que el relleu de la presidència s'ha fet a conseqüència del traspàs del seu antic president, en Joan Cabré. També explica que la seva intenció és 'seguir els passos d'en Cabré' i 'seguir enfortint el gremi a través de les xarxes socials i tenint presència en els diferents esdeveniments de la ciutat'.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades