Back to top

El rap i la glossa inunden el Teatre Bartrina amb 'Improversem'

Amb aquesta activitat els alumnes canten en públic els versos que han compost a classe i aprenen a cooperar en l'àmbit de l'art potenciant la seva creativitat i agafen confiança amb l'ús de la llengua catalana.

Els alumnes de l'Institut Baix Camp, del Josep Tapiró i del Roseta Mauri han pujat a l'escenari del Teatre Bartrina per cantar el glossa i rap en aquesta edició de l''Improversem'. Es tracta d'una activitat on els alumnes s'expressen artísticament en llengua catalana i en aquestes disciplines en el marc del Pla Educatiu d'Entorn Reus.

Els alumnes que han rapejat ho han fet tractant temes com la pobresa, l'exclusió social o el terrorisme entre d'altres, s'han preparat els seus versos a classe i avui, entre nervis i emoció, els han cantat davant del públic. Per altra banda, alumnes que s'han decantat per la glosa, han hagut d'improvisar els seus versos. Rapers i glosadors, però han treballat les dues disciplines a classe.

Amb aquest treball lingüístic-musical innovador mitjançant la glosa i el rap es planteja un espai de diàleg crític profund a la vegada que es treballa l'expressió oral, la poesia, entre altres competències.

Paraules clau:

Notícies relacionades