Back to top

Ratxes de vent de fins a 100 km/h a Reus

Els bombers han dut a terme una vintena de sortides a Reus. A Cambrils el vent també ha provocat alguns desperfectes.

Moviment d'arbres, contenidors que s'han desplaçat pel vent i fins i tot dificultat per avançar en alguns punts de la ciutat. Aquesta ha estat la dinàmica del matí a Reus, a Cambrils, i a moltes poblacions del Baix Camp, on les fortes ratxes de vent han arribat i continuaran arribant als cinquanta quilòmetres per hora, tot i que aquesta intensitat del vent no ha suposat una sensació tèrmica inferior a les temperatures que s'estan tenint, al voltant dels quinze graus. Una situació que permet que, malgrat el fort vent, la sensació tèrmica sigui agradable.

passeig de Cambrils tallat per un arbre

Des de les 10:30 h, els Bombers han realitzat una trentena de sortides al Camp de Tarragona, de les quals unes vint han estat a la capital del Baix Camp. Això sí, sense cap intervenció de rellevància. Per la seva part la Guàrdia Urbana ha intervingut en una quarantena d'incidències: branques i arbres caiguts, contenidors desplaçats, despreniment de façana, tanques i elements d'obres i d'immobles a la via pública.

vent reus

Pel que fa a la resta de dia, les ratxes continuaran, amb un punt àlgid al voltant de les 18 h, on el vent tornarà a pujar gairebé als cinquanta quilòmetres per hora. De cara a les 20 h està previst que el vent pràcticament desaparegui, i es recuperi, en menor intensitat a partir de les 21 h i fins que s'acabi el dia, amb unes ratxes que oscil·laran entre els vint i els trenta quilòmetres per hora.

Paraules clau:

Notícies relacionades