Back to top

El Raval de Santa Anna, per als vianants el 2021

La conversió en zona de vianants del Raval Santa Anna serà una realitat el 2021. Durant el primer trimestre de l'any vinent s'iniciaran les obres que permetrà als vianants tenir prioritat respecte als vehicles.

Vuit mesos després de la proposta de transformar el raval en zona de vianants, s'ha donat a conèixer quan serà una realitat. El pròxim 2021 s'iniciaran les obres de conversió en zona de vianants d'aquesta via.

Les obres tindran dues fases: la primera, que s'executarà durant el primer trimestre de 2021, anirà de la plaça Prim al carrer Santa Anna, mentre que la segona, encara sense data d'inici prevista, serà del mateix carrer Santa Anna fins a la plaça Catalunya.

Canvis en la circulació a partir de l'agost

Raval Santa Anna Reus

A partir d'un futur immediat, la pilona que ara mateix limita el trànsit al carrer Salvador Espriu es trasllada al carrer Santa Anna, fent gran la zona de vianants de la plaça Prim i l'inici del Raval. Aquest canvi fa que el sentit del carrer Santa Anna variï. Els cotxes deixaran d'anar cap al nucli antic per dirigir-se cap al carrer de l'Amargura.

S'està estudiant de quina manera pot ser el nou raval, ja sigui amb un recreixement de la part central del vial o amb un disseny nou, com es va fer en el seu dia al carrer de Monterols o la plaça Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades