Back to top

El Raval de Santa Anna, sense tanques ni cotxes aquest Nadal

Els vehicles tindran prohibit l’accés pel raval. L’accés dels veïns es farà pel carrer de l’Amargura, que canvia de sentit de circulació.

L’obra del raval de Santa Anna compleix el calendari previst i ha aixecat les tanques d’obres per facilitar la circulació de vianants durant la campanya de Nadal. L’actuació a la plataforma central està pràcticament enllestida, i fins al 20 de desembre es faran actuacions puntuals que no afectaran el pas de vianants. Entre el 21 de desembre i el 7 de gener, les obres quedaran totalment aturades, i es reprendran a partir del 8 de gener.

No perjudicar la campanya de Nadal

La planificació de les obres respon a la voluntat del Govern de Reus comunicada als veïns i comerciants de la zona, per tal que l’actuació no perjudiqui la campanya comercial de Nadal.

En paral·lel, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana reordena el trànsit del raval, amb el mateix objectiu de donar prioritat de pas als vianants. Així, els vehicles tindran prohibit l’accés pel raval. L’accés dels veïns a l’interior del tomb de ravals pel carrer de Santa Anna es farà pel carrer de l’Amargura, que canvia de sentit de circulació.

Les obres de transformació en zona de vianants del tram del raval Santa Anna entre la plaça de Prim i el carrer de Santa Anna, adjudicades a l'empresa Izer Ingenieria y Economia, per un import de 374.650,80 euros. L’actuació es va iniciar el passat 4 d’octubre i, segons el contracte té un termini d'execució de 4 mesos.

En paral·lel, l'Ajuntament avança en la tramitació de la segona fase del projecte, que inclou el tram entre el carrer de Santa Anna i la plaça Catalunya, i carrer Salvador Espriu. El passat mes d'agost, es va adjudicar el contracte per a la redacció del projecte a CIG Enginyeria SLP, per un import de 13.612,50 euros i un termini d'execució de de 4 mesos.

Paraules clau:

Notícies relacionades