Back to top

El RCD Espanyol i la UE Rapitenca, al 3r Trofeu Ciutat de Reus

Després de dos anys sense el Trofeu Ciutat de Reus, l'Estadi Municipal tornarà a viure aquest certàmen, que per primera vegada ho farà en categoria masculina i femenina.

L'Estadi Municipal es vestirà de gala el set de setembre, en la que serà la jornada de presentació dels dos primers equips de la ciutat. S'estrenarà el sènior de la Fundació, dirigit per Marc Mestres (18:30 h), que s'enfrontarà al juvenil de l'Espanyol. Després serà el torn del Reddis de Marc Carrasco (21 h), que jugarà contra la Rapitenca, conjunt que milita a la Primera Catalana.

El president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Castro, ha fet una crida a "tothom que es vulgui sumar al projecte", assegurant que "volem futbol de qualitat. I que millor que fer-ho amb gent de Reus i del Reus". Castro espera que l'únic que posi sostre al projecte sigui la gespa. L'altre president del projecte, Xavier Roig del CF Reddis, creu que l'equip és "il·lusionant, amb gent de casa, jove i amb experiència" i considera que "en quatre anys s'hauria de recuperar un equip a la 3a Divisió". 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, subratlla que el projecte "comença des de baix", però el batle té molt clar que "no volem situacions com les que hem viscut i que ens ha fet fer grans esforços per recuperar el futbol a la ciutat". Pellicer ha demanat públicament "consens, voluntat i capacitat d'entendre que tot va al seu ritme". 

Es crea una taula de treball 

El projecte futbolístic es troba sota el paraigua de 'Reus és futbol', que comptarà amb una nova iniciativa. Una taula de treball que, segons el regidor d'Esports Josep Cuerba, "seguirà la realitat del futbol a la ciutat". La taula comptarà amb un representant de cada club de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades