Back to top

Reaccions a Reus a la sentència del procés

La indignació i el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem es viu al carrer, però també a les institucions. Des de l'Ajuntament de Reus s'ha anunciat que se suspèn tota l'activitat institucional com a protesta a una resolució judicial amb la que estan en desacord.
sentencia

Les reaccions a la sentència del Tribunal Suprem, que recull penes d'entre 9 i 13 anys de presó pels líders intependentistes, no s'han fet esperar.

L'Ajuntament de Reus suspèn l'activitat

L'Ajuntament, que s'ha mostrat en desacord amb la resolució judicial, ha anunciat la paral·lització de la institució com a forma de protesta.Està previst que demà dimarts celebri un ple extraordinari

Concentració als Jutjats de Reus

També a primera hora del matí, davant dels Jutjats, s'hi està fent una concentració on el nombre de persones va creixent a mesura que passen els minuts. 

Unes 300 persones se sumen a l'habitual acte del Mercadal

El Reus Deportiu per la seva banda també ha emès un comunicat mostrant el seu escalf als presos

reus deportiu

Suspensió de l'activitat esportiva

La Federació Catalana de Futbol decreta l’aturada de tota l’activitat federativa, en solidaritat amb els polítics i actors socials catalans condemnats i les seves famílies.

Al Baix Camp  només afecta a un partit, l'únic que es jugava avui  El matx afectat ha estat un partit de benjamins de la Primera Divisió del Grup 4 entre l'Escola de Futbol La Pastoreta i la Base l'Hospitalet de l'Ifnant. S'havia de jugar avui a les 18:15 i s'ha anul·lat sense data confirmada de recuperació.

Paraules clau: