Back to top

Rebaixes sí, rebaixes no

Davant l'anunci del govern espanyol en referència a les rebaixes, hi ha diversitat d'opinions.
rebaixes

La imatge d'aparadors plens de cartells que indiquin l'inici de les rebaixes costarà de veure aquest temporada. I és que malgrat que el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha assegurat que sí es permeten les rebaixes als locals físic, aquest ho han de fer adoptant totes les mesures necessàries per evitar les aglomeracions de gent.

Un fet que segons denuncien les associacions de comerciants afavorirà a les grans superfícies i perjudicarà el petit comerç. És el que argumenta Tomàs Sierra, president de la Unió de Botiguers de Cambrils, qui apunta que fa tres setmanes que els comerciants van demanar per carta a la Generalitat que no hi hagués rebaixes com fins ara, per evitar aglomeracions i alhora, que no només les grans plataformes en sortissin beneficiats. "És qüestió d'adequar-se. Durant dos mesos i mig no hem pogut vendre res i ara tenim molt d'stock. Si a sobre hem de fer rebaixes, molts comerços no ho suportaran", assenyala. Per això, Sierra aposta més per petites ofertes per fidelitzar a la clientela.

PIMEC vol mantenir les rebaixes

En aquest sentit, des de PIMEC Baix Camp aposten per mantenir les rebaixes, ja que suposen una oportunitat, perquè els establiments es treguin del damunt l'stock de la temporada passada. Això sí, el president de l'entitat José M. Caballero assegura que les mesures de seguretat continuen sense ser del tot clares.  En qualsevol cas, la patronal anima a la ciutadania a fer circular l'economia per reactivar el comerç local.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades