Back to top

Recaptació històrica de la Cursa de les Dones de Reus

Ha recaptat 19.292 euros, la més alta de la història de la cursa, que es destinaran a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

La 9a edició de la Cursa de la Dona de Reus, celebrada el passat diumenge 3 d'octubre, ha recaptat 19.292 euros per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’import recaptat aquest any ha estat el més quantiós de la història de la cursa, gràcies a les nombroses aportacions realitzades pels participants.

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre destinarà aquest import a impulsar projectes de promoció de l’activitat física entre els pacients oncològics, degut a l’impacte positiu que té l’exercici sobre la qualitat de vida i la salut física i psicològica dels malalts. El lliurament del xec s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament de Reus amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; Maria Rosa Borràs, delegada a Reus de la Lliga i Dolors Ribas, coordinadora administrativa de la Lliga.

xec cursa dones

La solidaritat i l'esportivitat de les participants s'ha mantingut inalterable un any més en una edició que ha recuperat la presencialitat amb algunes adaptacions a les restriccions sanitàries, com ara la sortida esglaonada de participants, i una molt bona xifra d'inscripcions, 1.570 en total, tot i el context sanitari. 

Programa especial

Paraules clau:

Notícies relacionades