Back to top

RECEPTA | Arbre de Nadal de pasta fullada i xocolata

Es tracta d'una recepta molt senzilla de preparar i, a més, teniu la opció de adaptar-la, ja sigui fent-la salada o farcint-la amb algun altre ingredient com melmelada. Deixeu anar la vostra imaginació!

És, sens dubte, una de les imprescindibles receptes nadalenques, especialment si som amants dels dolços o tenim petits a casa. La gran notícia és que la seva preparació és senzilla, amb pocs ingredients i es fa en menys de mitja hora, garantint un resultat espectacular i èxit assegurat pel paladar.

Ingredients que necessitaràs:

  • 1 ou
  • 2 làmines quadrades de pasta fullada
  • Crema de cacau (250 g)
  • Sucre glaç

Pensa que pots adaptar els ingredients al teu gust! Si prefereixes opcions salades, aquesta recepta és adaptable substituint la crema de cacau per base de tomàquet i orenga, salsa pesto o de formatge, o fins i tot espinacs, oferint una proposta deliciosa per a tothom.

Preparació:

  1. Preescalfem el forn a 200 graus mentre preparem la recepta.
  2. Estenem les dues masses de pasta fullada.
  3. Escalfem la crema de cacau durant uns 20 segons perquè sigui més líquida.
  4. Untem la crema de cacau sobre una làmina, cobrint-la completament.
  5. Col·loquem la segona làmina de pasta fullada amb cura, ajustant-la bé.
  6. Amb l'ajuda d'un ganivet, dibuixem la forma d'un avet de Nadal i retallem.
  7. Amb la pasta sobrant, podem fer altres formes i una estrella per la cúspide.
  8. Fem talls als costats de l'arbre, sense arribar al centre, que deixarem com el tronc.
  9. Retorçam les tires tallades com tirabuixons.
  10. Col·loquem l'estrella a la cúspide i pintem tot amb ou batut.
  11. Introduïm l'arbre al forn i deixem coure uns 14 minuts a 200 graus.
  12. Per a decorar, podem empolvorar amb sucre per simular la neu.

I ja tens el postre llest per gaudir-lo!

Paraules clau:

Notícies relacionades