Recital a Sant Feliu

L'equip dirigit per Marc Carrasco s'emporta el duel després de ser superior durant tot el partit. El domini sobre la gespa s'ha vist reflectit en el marcador.

Si algú creia que l'ensopegada contra el Vilanova faria aparèixer dubtes al Reus, anava equivocat. Els de Marc Carrasco han plantejat un duel molt seriós al Municipal Les Grases de Sant Feliu de Llobregat, on han fet un autèntic partidàs. El duel s'ha posat de cara quan, Pol Benito, ha estrenat el marcador en la primera acció ofensiva de l'enfrontament (0-1). I la situació ha millorat a la jugada següent, quan Sergi Moreno ha encarrilat el duel fent el segon (0-2). I en prou feines s'havien jugat els cinc minuts inicials

Ja a la represa, el Santfeliuenc s'ha quedat amb un home menys per una vermella directa a Adrià Garcia, i l'ofensiva ganxeta no s'ha aturat. Nico Díaz ha sentenciat en la sortida d'un córner (0-3), i per acabar-ho d'arrodonir, Josep Ramon Sardà ha fet el quart al minut 85 des del punt de penal (0-4).

Superioritat total

El domini del Reus ha estat total, tal com indica el marcador. Un resultat que podria haver estat més escandalós, ja que els roigs-i-negres han vist com el col·legiat els anul·lava dues dianes per fora de joc. I a aquests gols, se li han de sumar les oportunitats clares que no han entrat. Destacar la forta presència d'aficionats ganxets, que han pogut gaudir del partidàs del Reus a Sant Feliu de Llobregat.

A més a més, el Valls ha empatat contra el cuer, i els roigs-i-negres agafen un coixí de cinc punts respecte als de l'Alt Camp. Precisament, aquest diumenge a l'Estadi, Reus-Valls amb més de mig ascens en joc

FOTOGRAFIA: Andrés Romero