Back to top

Reclamen un nou conveni per al sector de la dependència

Una cinquantena de treballadors de Villablanca Serveis Assistencials s'han desplaçat avui fins a Barcelona per participar en la manifestació convocada pels sindicats majoritaris en què es reclama una major implicació de l'administració nacional. Des de Reus, reclamen que el conveni laboral es descongeli.
Manifestació

Mig centenar d'empleats de Villablanca Serveis Assistencials - on hi treballen 400 persones- reclamen que la Generalitat s'impliqui més amb el sector dels professionals de la salut aportant-hi més recursos. Des del comitè d'empresa, també demanen que el seu conveni s'actualitzi, tal com destaca el president del comitè d'empresa, Claudio Paroli.

La situació que es viu actualment des de Reus, asseguren des dels sindicats majoritaris, es deu a les accions tant de l'administració com de la pròpia empresa. A Barcelona, la manifestació s'ha convocat amb la voluntat d'exigir la negociació del conveni del sector. Els sindicalistes veuen amb bons ulls la redacció d'aquest conveni general, perquè de retruc, asseguren que serà beneficiós pel seu conveni particular a Villablanca.

Notícies relacionades