Back to top

Recollida de sucs pels berenars de la Fundació Mossèn Frederic Bara

Una campanya que ja van dur a terme l'any passat i que enguany han tornat a fer gràcies a la col·laboració d'Unió de Botiguers. Les donacions es poden fer en diversos comerços així com per telèfon, on han habilitat una recollida a domicili gratuïta.

Ja fa més d'un any que la Confraria dels Sants Just i Pastor de Reus va estrenar una Vocalia de Justícia Social amb una vessant solidària, posant el seu granet de sorra per ajudar a les persones més necessitades de la ciutat. Per aquest mes, coincidint amb les festes, i de la mateixa manera que l'any passat, la confraria ha organitzat un recapte de sucs i cacaus pels berenar dels nens i nenes que atèn la Fundació Mossèn Frederic Bara.

De moment, i a falta d'una setmana per acabar aquesta recollida, porten unes xifres similars a les de l'any passat, és per això que fan una crida a què la gent s'animi a participar. Si res canvia, creuen que podràn fer-se càrrec d'aquests berenars al voltant d'un mes i mig.

sucs i cacaus

Gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers han habilitat 7 punts de recollida: Casa Borrull (raval de Martí Folguera); Colmado Giner (carrer de Salvador Espriu); Bar Toribio (plaça de l'Abat Oliva); Can Ciurana (Mercat Central); Cafeteria Rosca (plaça de la Llibertat); L’Antídot (plaça del Mercadal); i Isabel Besora kids (Avinguda de Sant Jordi). Es poden fer donacions de sucs, no de taronja i no amb llet, de format a partir d'un litre i crema de cacau per untar els entrepans.

Concert solidari 

A més, de cara a principis d'any, estan organitzant un concert solidari a favor de la Fundació, que segurament se celebrarà a la Prioral de Sant Pere, com l'any passat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades