Back to top

Rècord d'assistència en el retorn de la Fira del Vi de Falset

La mostra de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant ha venut un total de 7.000 tiquets de sis tastos cadascun, al llarg del cap de setmana.

La Fira del Vi de Falset ha servit al voltant de 42.000 degustacions de vi, durant tot el cap de setmana. Unes xifres que han superat tots els rècords d'assistència de les vint-i-set edicions celebrades fins ara, i que constaten les ganes generalitzades de sortir i participar en actes culturals i gastronòmics, després de dos anys de limitacions per la pandèmia.

També des dels cellers s'ha celebrat la gran quantitat d'assistents del territori que s'han desplaçat fins a la fira aquests dies, com també han reivindicat la necessitat de sumar-se en propostes com aquesta, per potenciar els vins de la comarca.

Amb l'objectiu que el Priorat es converteixi en un gran aparador vitivinícola, i donant continuïtat a la dinàmica emprada en pandèmia, es podran reservar degustacions en els cellers inscrits a la Fira tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant, fins a finals del mes de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades