Back to top

El record també s'explica amb música de cobla

El so del contrabaix, les tenores i el trombó han trencat, aquest dijous al vespre, el silenci del cementiri de Reus. Més de 300 persones van gaudir de la segona edició del 'Concert per al record'.
Més de 300 persones van gaudir de la segona edició del 'Concert per al record'.

Passes sobre les pedres, un camí d'esplemes i molta solemnitat. De sobte però, la calma del cementiri de Reus ha canviat per deixar pas a un concert diferent aquest dijous al vespre. El protagonista ha estat un concert de cobla pensat per recordar i a la vegada per gaudir d'un entorn de pau. Fins a 300 persones han viscut música de sardana, però també swing i coneguts temes cinematogràfics en la segona edició del Concert per al record. Enguany, els encarregats de posar-hi el ritme i la melodia han estat la Cobla Reus Jove.

El president de la Cobla Reus Jove, Eduard Sendra, ha destacat que 'encara que ho dic amb tot el respecte, crec que el concert d'avui no ha de ser una cosa trista, sinó amena'. En aquest sentit, ha destacat que 'no hem d'oblidar que aquí hi descansen generacions i generacions de reusencs i persones que van acabar en aquesta ciutat'. Enguany, la Cobla Reus Jove celebra el seu vintè aniversari i una de les voluntats és elaborar un disc de commemoració. De moment, però encara no tenen finançament. 

Paraules clau: