Back to top

Recta final del Trofeu Comte de Godó SUB-14 al Monterols

Per segon any consecutiu, el Club Tennis Reus Monterols acull la fase prèvia del Barcelona Open Banc Sabadell. El Trofeu Comte de Godó s'allargarà fins el 4 de febrer, quan es disputaran les finals.

Seixanta-quatre jugadors de la categoria SUB-14, 32 en el quadre masculí i 32 en el femení, han participat en el Trofeu Comte de Godó que s'està celebrant aquests dies al Club Tennis Reus Monterols. El torneig, que el club reusenc acull per segon any consecutiu, és una fase prèvia a l'Open Comte de Godó, que se celebrarà el mes d'abril a Barcelona, i precisament, aquesta és la principal recompensa pels guanyadors de les 4 subseus d'aquesta fase prèvia, poder competir i estar en contacte amb els professionals que participen en l'Open de Barcelona.

El trofeu va començar el passat 14 de gener i s'allargarà 4 caps de setmana. El cap de setmana que ve es jugaran les semifinals i el pròxim 4 de febrer les finals masculina i femenina. El dia de les finals la competició coincidirà amb la celebració del Family day, una festa del tenis català on participen molts jugadors del territori i tenistes reconeguts.

Amb la mirada a la primera edició de l'Open WTA 125

Més enllà d'aquests esdeveniments, i ja de cara el maig, el Club Tennis Monterols serà l'amfitrió de la primera edició a Catalunya de l'Open WTA 125, un nou torneig que tindrà lloc de l'1 al 7 de maig i que serà itinerant, amb la voluntat que arribi a tot el territori català. 

David Cortés, al Cercle Central

Del Compte de Godó SUB-14, del WTA 125 i d'altres temes, n'ha parlat el president de l'entitat David Cortés al Cercle Central. Cortés, que va arribar al capdavant del Monterols el passat abril, explica que treballen per definir el "Monterols del 2030".

Recupera l'entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades