Back to top

Recullen 150kg de residus a La Selva del Camp

La recollida d'Al Camp Residu Zero es va dur a terme en forma de competició entre els 6 equips, tots ells grups bombolla.

Una vintena de persones es van reunir diumenge a la Riera de la Selva del Camp, a l’alçada de la Creu Coberta, per participar a un taller i competició de recollida de residus, organitzada per l'Associació CEN i al Camp Residu Zero.

Durant el taller es va informar de manera molt visual i participativa sobre els residus, en particular el plàstic, els seus components, l'impacte que té en el medi ambient, etc. La recollida es va dur a terme en forma de competició entre els 6 equips (grups bombolla).

Al Camp Residu Zero

L'equip guanyador va recollir 48 kg de residus

En total, es van recollir 150 kg de residus. La meitat del pes recollit eren plàstics i també molta ferralla i rebuig. Finalment, es va fer una entrega de premis per a tots els participants i als guanyadors, l’equip Copa Davis, que va recollir més de 48 kg de residus, equivalent a 10.68 kg per persona.

Des de Al Camp Residu Zero asseguren que "amb aquesta jornada s'ha posat un altre granet de sorra per contribuir a conservar els nostres ecosistemes i biodiversitat i també la nostra salut i benestar".

Al Camp Residu Zero

Paraules clau:

Notícies relacionades