Back to top

Recullen signatures per aturar el nou pàrquing de l'antiga Hispània de Reus

Els veïns denuncien una manca d'informació sobre el projecte per part del consistori

Un grup de veïns de la ciutat ha impulsat una recollida de signatures per aturar la construcció del nou pàrquing municipal de l'antiga Hispània, on ara hi ha el pàrquing de zona blava de la Riera d'Aragó. Alerten sobre la contaminació dels terrenys i es mostren preocupats pels efectes negatius que pot tenir el moviment de terres amb residus tòxics per la salut del veïnat.

La iniciativa s'allargarà durant un mes i mig i demana directament al consistori que en comptes d'un pàrquing soterrat de tres plantes, s'aposti per una zona verda. Segons avança TarragonaDigital, la recollida s'ha iniciat arran de la denúncia de la CUP de la passada tardor per un informe mediambiental que alertava de la contaminació del subsol als terrenys on s'ubicaven les cotxeres d'autobusos. A més, també denuncien la manca d'informació sobre el projecte per part de l'Ajuntament. 

Les signatures del projecte es poden fer al Casal de Gent Gran de Reus número II, situant davant de l'aparcament, o en diversos comerços adherits. Un cop finalitzi la recollida, al mes de febrer, es lliuraran al consistori, tot i que no descarten adreçar-se també a altres administracions com l'Agència Catalana de Residus o el síndic de greuges.

Paraules clau:

Notícies relacionades