Back to top

Recuperar el seguici al carrer per la festa major de Misericòrdia

El cartell d'enguany, presentat aquest dimecres, és obra del pintor i il·lustrador Marc Pérez Oliván.

Comencem a conèixer els primers detalls de la festa major de Misericòrdia d'enguany. Tal com va avançar Canal Reus, el passeig que duu el mateix nom tornarà a acollir la baixada del seguici festiu el matí del 25 de setembre i del Ball de Diables la mateixa tarda després d'un any d'absència per la pandèmia.

L'amplitud i llargada de l'espai permet que, des de l'equip de Reus Cultura, s'hagi plantejat el retorn a la via pública: es treballa en diferents escenaris, amb el públic dempeus, amb cadires o, fins i tot; amb grades instal·lades al mateix passeig, en funció de la normativa sanitària vigent.

Presentació del cartell

La roda de premsa d'aquests dimecres també ha servit per presentar el cartell d'aquesta festa major. Obra del reconegut il·lustrador i pintor Marc Pérez Oliván, inclou tres elements molt vinculats a la festa major de Misericòrdia: els castells, l'àliga i els diables, tots ells davant el santuari.

CARTELL FESTA MAJOR MISERICÒRDIA 2021

Les entitats culturals de la ciutat també celebraran actes propis en espais ja utilitzats per Sant Pere, que permeten controlar l'aforament. Són emplaçaments com la Palma, que acollirà el Vermulet, el Vermut Rumbero, el canó de Festes o el Reggus; el Mas Iglésias com a espai d'espectacles familiars o el parc de la Festa, que tornarà a acollir els concerts de gran format, com ja va passar per Sant Pere. L'Orfeó Reusenc també recuperarà l'espectacle "Misericòrdia, de Reus al Cel", a l'interior de la Prioral de Sant Pere.

Paraules clau:

Notícies relacionades