Back to top

Reddis-Cambrils amb el lideratge en joc

Els de Marc Carrasco sumen cinc victòries consecutives i es mantenen invictes a l'Estadi, on aquest diumenge viuran una de les grans proves de foc del curs amb la visita del Cambrils Unió.

Floresta, Riudoms, Cultural Bonavista, Vila-seca i Morell. Cinc partits i cinc victòries del Reddis a l'Estadi Municipal, que s'està erigint en un fortí inexpugnable. I a partir d'aquest diumenge, els roigs-i-negres volen afegir al Cambrils Unió en aquesta llista. El partit no serà fàcil, ja que s'enfronten els dos millors conjunts de la competició: el Reddis és líder amb 29 punts, mentre que els de la vila marinera són segons amb 26 punts. Tot i la importància del duel, el tècnic reusenc Marc Carrasco no considera que l'enfrontament sigui una final.

Partit igualat

Carrasco diu que "queda molta lliga. És un bon partit i atractiu per l'espectador". També creu que és "una oportunitat de reivindicar-nos en el nostre millor context, que és l'Estadi i la nostra gent". Carrasco espera que el seu equip tingui el control del partit i creu que l'enfrontament serà similar al de la primera volta, que va acabar amb empat a dos. "Veurem un Cambrils atrevit, que pressiona a dalt, amb transicions ràpides i jugadors molt verticals", rebla. Pel que fa al seu equip, "buscarem situacions de control de partit, on puguem crear situacions d'avantatge i intentarem no deixar sortir el rival del camp contrari". 

Un triomf aferraria el Reddis en el lideratge de la Segona Catalana, i també significaria acabar l'any 2021 de la millor manera possible.

Paraules clau:

Notícies relacionades