Back to top

El Reddis ja mira de reüll a la fase d'ascens

Tot i que el club ha assolit el primer objectiu de la temporada, l'equip té la vista posada en els dos partits que queden de la primera fase de la Segona Catalana.

El Reddis ja ha aconseguit el primer repte de la temporada: jugar la lligueta d'ascens a la Primera Catalana. I tot plegat després d'obtenir quinze victòries que li estan atorgant el lideratge momentani del subgrup 8 de la Segona Catalana. De cara a la segona fase, el Reddis se les veurà amb el segon i el tercer del seu grup, conjuntament amb els tres primers del grup de les Terres de l'Ebre.

Marc Carrasco i Marc Blasi, entrenador i jugador del Reddis, van passar pel Cercle Central, on van parlar de la dificultat de la promoció d'ascens i que cal acabar la primera fase amb bones sensacions. "Els equips de les Terres de l'Ebre porten competir a l'ADN", diu el tècnic. "Cada setmana serà competir al màxim per intentar portar les nostres virtuts al valor més gran, ja que tots els rivals seran d'una exigència absoluta", rebla. 

Blasi, que va reaparèixer contra l'Altafulla després d'una llarga lesió -amb gol inclòs-, assegura que si l'equip "mira a la lligueta d'ascens i no al Vila-seca (el pròxim rival), les sensacions no seran bones per arribar a la segona fase". Una de les imatges habituals durant els partits del Reddis és la comunió que s'està generant entre l'afició i l'equip. Carrasco considera que l'afició és pràcticament "el jugador número dotze que ens dona aquell plus per competir el millor possible". 

Reforç per la fase d'ascens

De cara a la lligueta d'ascens a la Primera Catalana, el Reddis s'ha reforçat amb l'ex de la Rapitenca Xavi Jaime, que ja havia militat al filial del Club de Futbol Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades